frånvaro

har inte tid för sådan här skit

contrast and compare




!



















insomnia

Kan inte sova. Somade klockan runt fem halv sex igår morse, vaknade vid fyra.
Ont i huvudet har jag också
Och jag klagar för mycket


en lördag

Tänkte åka till Ace. Tänkte gå på gayklubb. Tänkte åka till Ace i alla fall. Fick en inbjudan. Hamnade på KTH. Ellinor fick en söt pojke på sig medan jag fick fyra äckliga som halvt våldtog mig på dansgolvet. Känns bra. Mår illa nu. Usch.


en liten bit avslutning


-


Apologies on your fingernails


separationsångest


lieslieslies
bullshitlies
blindness

make war


No lies, just love


Nu för tiden känns det som att det är mycket som har hamnat snett. Jag vill bo i ett varmt land. Träffa många människor. Gå på festival. Gå i shorts och linne. Ha långt hår och tatueringar. Inte ses på med medlidande. Vara en bra människa. Ha en sysselsättning. Ha någon som bryr sig lika mycket som jag bryr mig. Han någon som tror lika lite på förhållanden som jag. Kan berätta allt för. Utan krav. Visa alla gömställen. Fly landet. Sitta på ett berg. Dricka öl. Sjunga medan månen går upp. Inga dolda budskap. Inget dåligt samvete.  Inget analyserande. Inga måsten. Inga undantryckta känslor. Ingen dåtid. Ingen framtid. Bara nuet.


-

jag ger upp. orkar inte bry mig mer om betyg. blir ändå aldrig som jag tänkt. fenomenet skola läggs på hyllan från och med nu


pappa

hackar, hostar, skakar, nyser, fryser, slemmar, svimmar, svettas
med andra ord, är sjuk.

igår köpte pappa ett gosedjur på ikea, en älg. han vägrade berätta vem den var till. när vi betalat kramade han den och laden sedan i en stor låda. "så! nu kommer ett sjukt barn få min kram när den kommer till barnsjukhuset!" kunde inte låta bli att fälla en liten tår då. inte han heller.


!

tja tja

!!!!

är så jävla bortkastad

.


13:55

Vet inte riktigt vad jag höll på med igår. Vaknade med kläderna på och en massa papper runt omkring mig. Fick tydligen något ryck och skrev osammanhängande meningar tills jag somnade. Ikväll blir det hemmafest. Om det inte blir av kastar jag mig själv ut i mörkret med huvudet före. Behöver pengar!

så ligger det till

Är jävligt sliten idag. Bet nästan av min tunga när jag snubblade mot nattbussen. Drack blod hela vägen hem och mådde illa. Men fan vad trevligt det var, riktigt bra, även fast det inte riktigt blev som det var tänkt.


bra dag!

Bonden och Nu! Det blir fint.
Däremot blir mitt skolarbete lidande, men vafan man lever bara ett liv.

.


blahblah

Funderar på om jag ska töja andra örat. Vet ej.


road to joy

The picture is far too big to look at kid. Your eyes won't open wide enough and you are constantly surrounded by that swirling stream of what is and what was. Well, we've all made our predictions but the truth still isn't out. So if you want to see the future, go stare into a cloud. And keep trying to find your way out of that maze of memories. It all sort of looks familiar, until you get up close and then it's different, clearly. But each time you turn a corner, you're right back where you were and your only hope is that forgetting might make a door appear.

tack jonasgobit!

00.01 2010-12-07 skrev JonasGobit:
Hej tjejen

och nej jag stöter inte. Ville bara lyckönska alla tjejer som kommer i din väg. Du är söt, mycket söt! Kram!


sinnesstämmning





You're better not to light that fire.




abstinens

 

Mår verkligen skit dåligt över mitt äckliga hår. Skulle göra vad som helst för att få tillbaka ovanstående.

skratta eller gråt

Det finns en del bilder som har gömt sig i min gamla kamera. Bilder från två somrar (därför är inte ellinor med eftersom hon var på gotland). Dessa bilder kommer nu att få se världen för första gången. 

               

..

Denna natt var en av de få nätter då jag kommer ihåg vad jag drömt.
Jag, Sofie och Ellinor skulle till Nu!. Vi hade fruktansvärt löjliga kläder på oss, kommer inte ihåg hur de såg ut men att jag tyckte att de var fula minns jag. Medan vi stod och köade där utanför hittade Ellinor en vakt som hon tyckte var trevlig. Plötsligt kom vi på att vi skulle till Dovas. Vi tryckte på en knapp på våra små ryggsäckar a la 90-tal och en motor startades. Tänk jetpack. Vi lyfte och flög de löjliga två meter till Dovas och Ellinor svängde vakten fram och tillbaka som hon höll i armarna. Sedan kommer jag inte ihåg mer...
En preview kanske?


konstant i mitt huvud







tattoos

      

qxkul!

...nice nice

adda ***@live.com e online nu gumman ps sjukt läcker,


RSS 2.0