qxunderhållning

Har varit förvånansvärt produktiv idag. Tänkte belöna mig med att köpa ringen jag spanat in ett tag - fanns inte. Tänkte belöna mig med en chokladkalender istället - fanns inte. Kom hem med en chipspåse - skulle jag inte ha gjort. Mår fruktansvärt illa nu. Sitter ensam hemma och tycker synd om mig själv med mitt chokladte, tänker på bättre tider. Min underhållning för kvällen är alla meddelanden jag fått på qx (blev medlem idag i brist på annat).
Ett urval av mina hittils mottagna meddelanden:

Hej söta Madeleines :)

gärna med mig ,du ser helt underbar ut hmmmm
Jag är en man på 43 år som bor ute i huddinge är singel sedan 3 år,
nu vill jag börja om och utforska allt vad livet har att erbjuda :)

har kort ljust hår, gröna ögon ,180 lång :)
JAG SÖKER EN UNG TJEJ SOM VERKLIGEN VET VAD HON VILL OCH VÅGAR.
en tjej att träffa för bygga upp ett vänskapligt eller sexuellt förhållande med.
Jag älskar sex i alla dess former och har jag inte provat något så provar jag minst en gång.

pussar & Kramar ..Björne


Hej, ser att du även söker äldre*L*

Sugen kille som blir nyfiken på dig*L*

 

hej! :-).
intressant sida av dig. fråga: kan en hängiven och flexibel "betjänt" som tycker om att få vara tillags på alla möjliga sätt, kanske kunna vara ngt för dig? hör i så fall av dig så berättar jag mera för dig. kram på dig

 

Hej hej , kikar in lite, hoppas allt är bra, vet inte om du är intresserad, men man måste chansa,vore skoj att höras om du vill kanske msn?jobbar som undersköterska, bor i nynäs, är född o uppvuxen i gävle, har en son på halvtid, hoppas du inte tar illa upp av bilderna, Stefan

 

Måste tilläggas att bilderna som den här Stefan nämner var något barnförbjudna.

Jävligt sliskigt men kul ju. Vad tror de egentligen som skriver såhär?


inside, in the body



Andra videon är fruktansvärt dålig. Helt galet. Men det är ju cc

!!

Jag måste göra något drastiskt.

.











*

det fanns en tid då jag gav hela min vakna tid, hela min själ, hela mitt hjärta till något som jag trodde var sant. gång på gång blir jag grundlurad. som om mitt hjärta inte fanns. jag är inte värd tiden, själen eller någons hjärta.
så jävla deep and dark, men vad fan, det är ju sanningen.


eufori


    



CC

Crystal Castles skivan är inne på andra rundan. Jag målar naglarna och kan inte ens sitta still medan en dam är bakis och sover i min säng. Undrar hur det går med tanke på att doe deer spelas på högsta volym. Klockan fem träffar vi Ellinor, m.fl(?) och tar en afterwork på 54. Klockan sju är jag lycklig

v.46



Idag middag på Vapiano
Imorgon bio
Torsdag Crystal Castles


patetisk

Ja eller nej? Ja eller nej? Ja eller nej?
Är för feg för mitt eget bästa


ACE

54, donken, Ace, öl, gamla klasskamrater, nya klasskamrater, nya människor, jävligt mycket folk, en som mentalt lånade ut sin tröja till mig och Ellinor som också var en rik en, ett litet ofrivilligt rån, dans, nästan släpad till karlaplan, jobbiga skor, och tillsist donken.
Lite ord som beskriver gårdagens händelser.


problem

När jag ätligen kommit igång med att sy på riktigt, så fastnar en nål i symaskinen. Vad är oddsen?


Ett sånt där pinsamt inlägg

Detta blir ett sånt där pinsamt inlägg då jag blottar ca 70% av mina känslor medan resterande består av 20% bullshit och 10% är inte sant.
Jag hänger inte med. Jag går i en tjock klibbig, dimma av ingentinget. Kan inte ens uttrycka mig ordentligt. Tycker inte synd om mig själv, och ingen annan gör det heller. För jag finns snart inte, mentalt. Börjar fundera på om det verkligen är sant det jag ser. Tror inte jag är sann för någon annan.
Egentligen så önskar jag bara att mitt liv var som ida marias - queen of the world


.


vem sa att det var lätt att vara man?

Bion var tydligen nästa vecka. Haha
Sitter i skinnsoffan i skolan med Ellinor och Sofie på varsinn sida medan de sjunger Snook låtar. Det är helt okej.

rubrik

Är nu hemma från en lång resa hem från Florens. Gillar hur min statistik gick upp i måndags, då jag egentligen skulle vart hemma. Bilder kommer ikväll eller någongång inom en snar framtid.

Helgen ser bra ut. Middag med en dam på fredag och Ace på lördag. Idag ska jag gå på bio tillsammans med min mor och min syster. Harry Potter blir det, vilket är mycket efterlängtat av min mor. Det är mest hennes initiativ att vi ska se just den. Innan tänkte jag försöka ta en tur förbi myrorna och införskaffa mig gamla lakan eller dylikt för att kunna påbörja mitt projektarbete. Ja, jag har ändrat mig. Jag kommer alltså att sy tygpåsar med olika texter, budskap eller någon liten bild på. Dessa kommer att gå att köpa här på bloggen ifall någon skulle vara intresserad.


sjuk

Vet inte hur jag kommer klara denna resa. Ögonen är tunga, näsan börjar bli omöjlig att andas genom och kroppen strejkar.

I övrigt så lever fåglarna rövare utanför mitt fönster. De har blivit galna.

firenze

Packar, tvättar, städar och diskar är vad jag gör just nu, samt kollar upp sevärdheter. Imorgon sätter jag min fot i Florens och det kommer bli så skönt med en liten weekend tillsammans med min morfars fru. På måndag kommer jag hem förhoppningsvis helt utvilad och pånyttfödd.

RSS 2.0