i en källare

Halloween firandet igår kunde ha vart bättre. När man känner sig gammal bland ca 70 pers så är det illa. Någon jävel bestämde sig också för att gå runt och rota i folks väskor. Pengar, mobiler, jackor mm blev stulna. Inklusive min halsduk. Så jävla onödigt att sno det äckliga tygstycket.
Dock så mötte jag en del trevligt folk så det var inte totalt misslyckat. Ikväll ska jag ta ett glas vin med en annan trevlig människa.
Men nu är det kungarna som gäller.

The Orb - Raven´s Reprise



Imorgon kommer jag och min syster agera parkeringsvakter. Inte kul att stå uomhus i nio timmar, men pengar är alltid pengar.

-


12:21

Imorgon ska jag förmodligen på halloweenpartaj (höhö)
Det vill säga om jag vågar ta mig dit. Problem nummer ett, jag tycker inte om att klä ut mig. Problem nummer två, jag har en fobi för clowner och maskotar. Och sedan är jag bara allmänt nojig för vad jag ger mig in på.

12:45


.

Tegel var ok. Thats it. Sen så var det inte värt att gå dit på en onsdag.


lördag?

Tegel ikväll..

vet inte är om det är okej

dead leaves and the dirty ground when I know you're not around



börjar seriöst fundera på en uggle tatuering


true strory


skåne



För första gången (som jag kan komma ihåg) så känner jag att jag saknar sommaren, framför allt skåne.


13:07

Jag önskar att jag någongång får ett handskrivet brev. Det skulle vara fint.

kläder som dessa vill jag ha just nu


guess who


.


12:50

Min kropp strejkar idag. Huvudet jobbade i 120 km/h och ögonen stirrade ut i mörkret som i panik. Men kroppen rörde sig inte en milimeter. En rehabiliteringsdag skulle jag vilja kalla det.


facehunter.blogspot.com


-


om jag var en pojke



Om jag var man så skulle jag också gå runt och se sentimental och emotionell ut. Jag skulle också klippa håret i en vild och busig, men samtidgit snygg och stilren alternativ frilla och se förjävla bra ut i t-shirt och jeans. Lite douche skulle jag vara också.

.

jag tror jag aldrig har känt mig så ofräsh som jag gör nu


.


Hjarta fellur í þúsundir bita og breytist í ryk


.


.


som om


please dont slow me down

Huvudet var fortfarande tungt efter lördagnattens äventyr. Ranglade upp och ställde mig framför spegeln. Det var en syn inte många skulle gå med hjärtat i behåll ifrån. Försökte döja hur white trash jag är och begav mig till skolan. Kom dit en halvtimma försent, satt och pratade med Sofie i en timme, och sedan var det teater. En enmansshow, men satan var bra och fin den var. Stalins skitiga näsduk. Ögat var inte torrt när jag lämnade lokalen.
Nu förtränger jag allt jag borde göra och längtar till helgen.


jag är ett praktexempel på en riktigt svinig männsika

Dansade bort mina bekymmer igår tillsammans med roligt folk. Det var riktigt bra! Mötte ida och hängde sedan i tunnelbanan som en riktig altenativ unge tillsammans med hennes vänner. Sedan bar det av mot Ace. Tre män anslöt sig till oss och de undrade ett ex antal gånger om de var Ace de var på. Hann till och med dansa och sjunga till Broder Daniel tillsammans med en annan man. Körde en favorit i repris, med andra ord skämde ut mig igen inför denne. Skäms gör jag och jag känner att jag måste sluta falla huvudlöst in i vissa situationer.

lördag

Högskoleprovet avslutades för ca två timmar sedan och min hjärna är fortfarande lika mycket potatismos nu som när jag lämnade klassrummet. Orkar inte tänka på hur det gick. Just nu cirkulerar tankarna runt klädsel. Vad ska man ha på sig en kväll som denna. Tankarna går också till hur jag ska klara mig på endast 160 kr.

.


it will all be my fault


.


only you knew that you knew that you know you know


.


helgen

Planerna för helgen

Fredag: Begravning, middag på restaurang, plugga
Lördag: Högskoleprovet, på kvällen Ace
Söndag: SOVA

Torsdag

Denna lediga dag spenderades tillsammans med Ellinor och Sofie. En fika var på sin plats tills vi blev attackerade av en duva som bajsade damm på oss. Detta var i Gallerian, vad en duva gjorde där inne är ett mysterium för oss alla. Kom hem med fina saker gjorde jag också.
Det jag gjort hittils på ett gammalt högskoleprov bevisar hur okunnig jag egentligen är. Note to self: måste sluta låtsas.


-

jag tycker inte om när världen känns liten

Oh dear, is it really all true?


.


rastlös



Ikväll är jag emo. Men ändå lite små mysig i min lilla hoodie. Samtidigt är jag är årets poser.
OBS! Notera att man ser lite, lite choklad i mungipan. Heheh

såatte..

På lördag vill jag gå ut. På lördag vill jag gå till Ace.

Det var bara det.

jag dog


.



.


.

pyro


.



I skolan igen, som vanligt. Imorgon är jag ledig i alla fall. Gaah, jag måste plugga. På lördag är det högskoleprov. Gjorde ett ordkunskapstest tidigare och jag kan säga som så att ett godkänt skulle jag inte förtjäna.

Om 15 dagar sitter jag på ett plan mot Florens och om 28 dagar är det Crystal Castles. Kan inte uttrycka i ord hur bra det kommer att bli.


stjärntecken

Just nu gör jag horoskop till skoltidningen. Känner mig en aning stressad då jag inte kan så mycket om astrologi. Därför skriver jag om att alla stjärntecken är stressade.
Snart ska jag iväg och jobba.


Kings of leon - Come around sundown



Ryser

we rarely see warning signs in the air we breathe

Belönar mig själv med en sovmorgon. Två fel i den meningen:
1: Jag är redan klar eftersom jag gikc upp i vanlig tid i alla fall
2: Jag förtjänar ingen belöning




Mamma kom hem från england med ett lypsyl, vad ska man göra om inte posa med det? (haha usch)


septum

För alla som undrar så mår min näsa inte så bra. Lördagskvällen var inte kul. Nu sitter jag och pillar sårskorpor (fresch), men satan vad ont det gör. Så fort piercingen stöter till brosket, eller vad det nu är i mitten på näsan, så känns det som ett knytnävslag på hjärnan. Fick ett tips från min granne om att jag skulle tejpa piercingen efetsom den är sne, så att den hamnar rätt. Det är inte ens dans på rosor det heller ska jag säga. Vill man bli fin så får man lida pin.
Kul att båda mina föräldrar skrattar varje gång jag säger hur ont det gör.


?

Du är väl ganska söt då.

Never imagine

Skoltrött är det minsta man kan säga att jag är. Susanne pratade i fredags om hur länge vi gått i skolan och hur lite det är kvar. Tidslinjen hon ritade upp gav mig en mindre hjärtattack. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller krypa ihop i fosterställning. Ett halvt år kvar av totalt 12 år i skolan. Mår lite illa.
Just nu känner jag bara att jag behöver någonting, någonting mer. Någonting mer än känslor.

en galen bild

Som jag tyckte var värd att visa för allmänheten


monday

Var inne i stan halv nio i morse och filmade i kungsträdgården och på östasiatiska. En fin liten redovisning ska det bli, såvida jag inte förstör allt dvs.
För övrigt så börjar jag bli trött på bikbok reklamen som jag sett ca 550 gånger idag.


arctic monkeys *5


-


.

Tyck synd om mig

Min näsa gör ont

yellow bird

Denna svala vill jag under min hud, antingen på bröstet eller överarmen (precis ovanför armvecket). Gul ska den vara, för att Conor Oberst säger "you´re the yellow bird that I´ve been waiting for" i den finaste låten någonsin.



-


.


?!?!

Är fortfarande ur form. Av någon anledning så vill jag dra ut ändå.

Septum


first time ever

Jag saknar ord för gårdagen. Riktigt trevligt var det och fint sällskap hade jag. Dock så är jag ganska säker på att Festen/Catilla inte är min grej.

   
       


.


.

denna bild kräver ingen rubrik


.


-


.

crystal castles


Birthday

Tänkte bara säga att jag fyller år idag. Grattis till Ellinor också, min stjärnsyster!
Blev väckt till "jamåhaleva", fina paket och frukost på sängen. Ikväll blir det bakad potatis och chokladtårta.  Imorgon ska Elli, Ellinor och jag firas. Friday´s och Festen bla. ska besökas.

.

I present från min syster fick jag en tatuering, vilket uppskattas otroligt mycket. Helkroppstatuering då. För övrigt så blev piercingen tyvärr flyttad tills imorgon.

I♥LONDON


ohmy

Engelska C måste vara något någon har kommit på för att plåga mänskligheten.


ohmy

Engelska C måste vara något någon har kommit på för att plåga mänskligheten.


-

oh self destruction it is keeping me from functioning
i try to build things up
i build things up
and i tear them down
oh i'm escaping
i'm escaping this big blue day
and now i'm trying
tryin to look out into the horizon
oh i got no motivation
oh i need some inspiration
try and get some motivation
to help me
help me get through this day
and then the winter comes
i'm hardly seeing any sun
hibernation's taking me
into a distant sleep

I come to you open, organs on my sleeve


into the wicked sun


my room


birds


-


.

Brazen


i swallowed a dragonfly


topshop


tisdag

Paradise hotel står på ljudlöst i bakgruden medan Heartless Bastards skapar något slags soundtrack till pinsamheterna på tvn. Jag förstår inte varför jag bara inte byter kanal. Färgat mitt hår har jag gjort. Bra kan jag inte påstå att det blev, men bättre än innan kanske det blev, kanske. Svart, lite brunt och en liten nyans av grönt. Fint!


My Life Is Shit But I Am Funky


.


.

Liberate


yää

Jag tjatar, jag vet. Men nu är det helt säkert! De som ser mig efter klockan 16 på torsdag får se något nytt.

Sick

De senaste dagarna har jag haft helt sjuka drömmar precis innan jag somnat. Jag kommer i vanliga fall aldrig ihåg mina drömmar så de två senaste nätterna har jag lyckats skriva ner dem i sömnen, kind of. Jag kommer tydligen bara ihåg dem som bilder. I den första ser jag tre män som står vid ett barbord och ser ut att viska om något. Alla har ryggarna mot mig och mitt emot dem står någon undangömd. Plötsligt reser sig den "personen" och lägger en svart dimma över hela rummet och allt blir svart, men jag kan ändå se hans/hennes ögon.
I den andra är jag enorm och ser ner i en oval krater, eller som ett stadium, där det finns miljontals människor (som är i vanlig storlek). Det är ljust i kratern och utanför är det natt. Längst ut i ena änden sitter en stor propeller. Och på något sätt så sitter den här propellern ihopkopplad med min bröstkorg. Den sitter där som istället för revben. Man kan se hjärtat under propellern och från mitt hjärta flyter det ut någon slags vätska på männoiskorna i kratern.
Kanske går igenom en 18-års kris

Ny blogg




tumblr och jag kom inte riktigt övrens med varandra, därför tillbaka till blogg. Jag kommer att försöka lägga över de flesta bilder som jag laddat upp på tumblr, bara för att.
Jag ska fota folk snart!


Translation
tumblr and I didn´t get along with each other, that´s why Im back to blogg. I will try to add most of my old post to this blog, just beacuse.
I will shoot people soon (with a camera!)

IS IT MEDICINE


trying to be something pure


nothingness


...

jag kan bara
äcklas
se på
hur saker runt omkring mig
rör sig med ljusets hastighet
eller alldeles för långsamt
för min hjärna

det är
uppenbart

jag ska
försvinna
långt härifrån
så att du aldrig mer
kan se igenom
åtminstonde tro att du kan

jag tänker äcklas
men handen skriver älskas
för det är det jag ville att du skulle tro

på ytan såg du bara det du vill se

jag kan bara
försvinna
så långt bort jag kan

där kanske
jag kan hitta den del av mig
som inte äcklas
och som inte älskas

-



-

salt

perhaps one day we’ll love
like stones love,
painlessly,
perhaps one day we’ll speak
like stones speak,
soundlessly.
and then we’ll know true peace
-and one we don’t desire-
for on that day we’ll dance
like stones dance:
not at all.

nshf


LOOKBOOK.nu: notsohighfashion


morfar var en stilig man


vi ses snart


-

I believe that happiness is a concept that humanity needs to always have something to aim for. Happiness does not really exist. Sure, you can feel happiness for the moment and think that there can be no better than this. But that feeling is never constant. It fades after a while, one begins to look for new ways to be happy. You can not be completely happy . There is a need for this kind of thinking for humans survival and to feel that there is a purpose in life

13:07

1. septum

2. tatoo

3. alice glass


jag kanske ska förklara varför jag är en fågel nu

...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0